Bine ati venit!

Suntem un birou de recrutare forţă de muncă pentru Olanda, cu o vastă experienţă în domeniul confecţiilor metalice în România. Dutch Works este membră a grupului olandez Hutten Group, care a activat în domeniul construcţiilor metalice în judeţul Sibiu.

Scop

Scopul Dutch Works este o colaborare serioasă, bazată pe respect reciproc şi continuitate. Ne dorim o colaborare de lungă durată cu persoane serioase.

În momentul de faţă avem 60 de persoane care au plecat cu Dutch Works şi lucrează în Olanda. Ne dorim o creştere sănătoasă şi stabilă, dorim să trimitem persoane care ştiu ce îşi doresc şi care îşi respectă angajamentele profesionale.

Despre noi

Despre noi

De-a lungul timpului petrecut în România, Hutten Group a observat cerinţa tot mai mare a românilor de a lucra în străinătate şi de asemenea, cererea foarte mare de muncitori venită din Olanda. Astfel, prin monitorizarea constantă a pieţei muncii şi a cerinţelor acesteia, a luat naştere SC Dutch Works SRL, cu sediul în Sibiu.

Sub patronaj olandez, cu administrator de origine olandeză – Deborah Leferink, care deţine de asemenea experinţă în domeniul confecţiilor metalice, fiind parte şi din echipa care a lucrat în fabrica din Sibiu şi cu noua colegă din România – Denisa Câmpean, care aduce cu sine experienţa recrutării în piaţa românească, Dutch Works şi-a propus să creeze o legătură între cele două pieţe ale muncii – cea olandeză şi cea românească. Pe de-o parte există companiile olandeze care se extind şi au din ce în ce mai mult de lucru şi pe de altă parte există români care îşi doresc un loc de muncă stabil, cu un salariu satisfăcător. Dutch Works uneşte aceste două pieţe, fiind contactul dintre candidaţi şi companiile olandeze.